Fingermad, tapas, antipasto, pinchos, hapsere, canapéer – kært barn har mange navne! Én ting er dog sikkert – denne form for delemad egner sig til en masse lejligheder.
Særligt egner det sig godt til receptioner, jubilæer, firmafrokoster, bryllupper osv. Det kan nydes som delemad ved bordene eller nydes stående som små retter.
Derudover egner det sig også godt som supplement til en eksisterende menu. Det kan fx. bruges som natmad, forret eller en let frokost.
Et udvalg af retterne ses herunder. Der skal bestilles til min. 15. pers.
- Forskellige bruschetta
- Grissini med parmaskinke
- Fyldte riskugler
- Lille rejesalat med kiks
- Fyldte tomater med tunsalat
- Mozzarella på pind
- Marinerede tigerrejer på spyd (+ kr. 25)
- Kyllingesalat med peberrod og bær
- Små pizzaer
- Mini butterdejspakker med fyld
- Diverse tapenader (oliven, pesto, artiskok, tomat osv.)
- Salami og ostetern
- mm.
Priserne starter fra kr. 125,- for 5 retter og kan udvides efter behov.
Alle priser er vejledende