Om os

Åbningstider

Mandage fra kl. 11.00 – 22.00
Tirsdage fra kl. 11.00 – 22.00
Onsdage fra kl. 11.00 – 22.00
Torsdage fra kl. 11.00 – 22.00
Fredage fra kl. 11.00 – 23.00
Lørdage fra kl. 11.00 – 23.00
Søndage fra kl. 11.00 – 22.00

Køkkenet lukker 20.30 fra søndag – torsdag og kl. 21.00 fredag og lørdag. 

Ovenstående tidspunkter gælder ikke for selskaber og grupper. 
Vi har alkoholbevilling til kl. 02.00

Lukkedage omkring jul og nytår 2022. 
d. 24/12, 25/12 og 26/12 er der LUKKET
d. 31/12, 01/01 og 02/01 er der LUKKET
ALLE andre dage er åbent med normale åbningstider

Konceptet

Antonino kom til Danmark i 1991, og havde en drøm om, at dele hans passion for det italienske køkken med danskerne. Ikke for en bestemt type af danskere, men både for børnefamilien, forretningsmødet, guldbrudeparret, Hr og Fru Jensen – ja alle der måtte have lyst til at få en bid af Italien.

Dette har IKKE ændret sig. Det er stadigvæk passionen for det italienske køkken, der er kernen samtidig med et blændende ønske om, at give alle vores gæster en rigtig god oplevelse.

Historien om

Det efterhånden snart 30-årige lange eventyr for Antonino Oliveto som restauratør i Hadsund begyndte en forårsdag i ’92, da Antonino åbnede dørene til davinci ristorante for første gang. Adressen var Storegade, som er byens gågade. Her var der en særlig autentisk italiensk stemning, og det var mange gode år og minder, som Antonino fik skabt sig der, sammen med alle de mange glade gæster.

I november 2006 sluttede et omfattende renovationsprojekt, og Antonino kunne for første gang byde velkommen på den nye adresse, Havnevej 7, med Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, som nabo. I bygningen havde der før været bibliotek, og med den omfattende renovering fremstod lokalerne nu elegante, moderne og helt perfekte for restaurationsdrift. Indretningen af restauranten og maden skulle gå op i en højere enhed og skabe den perfekte atmosfære – dette lægger vi stadig stor vægt på her så mange år senere.

I 2016 blev omgivelserne omkring os forskønnet, og i august 2016 kunne det nye kanalområde i Hadsund indvies. Denne forskønnelse bringer flere gode ting med sig for davinci ristorante, da de grønne områder, kanalbroen samt den bevarede anlægsbro alle er elementer, der kan medtænkes i fotografering eller skabe gode gåture i forbindelse med selskaber. Afgørende for denne forskønnelse af området var, at vi stadig havde mulighed for at bevare de mange omkringliggende parkeringspladser, der er tæt ved restauranten. Disse er stadig bevaret. Der er sket yderligere forbedringer i tidens løb, hvor der særligt kan nævnes vores 2 terrasseområder samt vores vinkælder.

Seneste forbedring er vores nye flagstang. Flagstangen er en gave fra Antonino til sig selv, restauranten og byen i forbindelse med sin 60 års fødselsdag d. 31. december 2020. Det er ikke en hvilken som helst flagstang, men derimod en unik flagstang for byen, da den stammer fra tiden, hvor Trip Trap holdte til i lokalerne lige ved siden af restauranten.

Vi håber meget, at vi får lov at vise dig vores lækre restaurant, og de smukke omgivelser en dag, hvad end det er til en kold Aperol Spritz på terrassen, en pizza TO-GO (eller i restauranten) fra vores italienske stenovn eller til vores lækre 4 retters månedsmenu, der også fås med tilhørende vinmenu.

Uanset hvad, er du meget velkommen, og vi glæder os til at give dig en bid af italien på davinci ristorante!

Vidste du...

Vi gør en aktiv indsats for at mindske madspild?

Vi tilbyder en gratis bryllupssuite til alle par der holder bryllup hos os?
Derudover er der massere Airbnbs i nærheden.

Vi tilpasser selskabsmenuer efter dine ønsker? Vi kan bl.a. også lave vegetariske, veganske og økologiske retter.

Vi tilbyder take-away. Se vores take-away menu her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.