Om os

Åbningstider

Mandage fra kl. 11.00 – 22.00
Tirsdage fra  kl. 11.00 – 22.00
Onsdage fra  kl. 11.00 – 22.00
Torsdage fra kl. 11.00 – 22.00
Fredage fra   kl. 11.00 – 22.00
Lørdage fra   kl. 11.00 – 22.00
Søndage fra  kl. 10.00 – 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00 alle dage. 

Ovenstående tidspunkter gælder ikke for selskaber og grupper. 
Vi har alkoholbevilling til kl. 02.00

Lukkedage omkring jul og nytår 2024. 
d. 24/12, 25/12 og 26/12 er der LUKKET
d. 31/12, 01/01 og 02/01 er der LUKKET
ALLE andre dage er åbent med normale åbningstider

Konceptet

Antonino kom til Danmark i 1991 og havde en drøm om at dele sin passion for det italienske køkken med danskerne. Ikke for en bestemt type af danskere, men både for børnefamilier, forretningsmøder, guldbrudeparret og hr. og fru Jensen – ja, alle der måtte have lyst til at få en bid af Italien.

Dette har ikke ændret sig. Det er stadigvæk passionen for det italienske køkken, der er kernen – sammen med et brændende ønske om, at give alle gæster en rigtig god oplevelse.

Historien om

Det mere end 30-årige lange eventyr for Antonino Oliveto som restauratør i Hadsund begyndte en forårsdag i ’92, da Antonino åbnede dørene til davinci ristorante for første gang. Adressen var på Storegade, som er byens gågade. Her var der en særlig autentisk italiensk stemning, og gennem mange gode år fik Antonino gode minder sammen med alle de mange glade gæster.

I november 2006 bød Antonino for første gang velkommen på den nye adresse, Havnevej 7, med Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, som nabo. I bygningen havde der før været bibliotek, men efter en omfattende renovering fremstod lokalerne nu elegante, moderne og helt perfekte for restaurationsdrift. Indretningen af restauranten og maden skulle gå op i en højere enhed og skabe den perfekte atmosfære. Det lægger vi stadig stor vægt på.

I 2016 blev omgivelserne omkring os forskønnet, og i august 2016 blev det nye kanalområde i Hadsund indviet. Denne forskønnelse bringer flere gode ting med sig for davinci ristorante; de grønne områder, kanalbroen samt den bevarede anlægsbro – som i øvrigt  kan medtænkes i fotografering eller skabe gode gåture i forbindelse med selskaber. Det var vigtigt for os, at vi også efter forskønnelsen af området havde mulighed for at bevare de mange omkringliggende parkeringspladser, der er tæt ved restauranten. Der er sket yderligere forbedringer i tidens løb, hvor der særligt kan nævnes vores  terrasseområder samt vores vinkælder.

Og så er der flagstang, som Antonino forærede sig selv, restauranten og byen i forbindelse med sin 60 års fødselsdag 31. december 2020. Det er ikke en hvilken som helst flagstang, men derimod en unik flagstang for byen, da den stammer fra tiden, hvor virksomheden Trip Trap holdte til i lokalerne lige ved siden af restauranten.

Vi håber meget, at vi får lov at vise dig vores lækre restaurant og de smukke omgivelser en dag, hvad end det er til en forfriskning på terrassen, en pizza TO-GO (eller i restauranten) fra vores italienske stenovn eller til vores lækre 4 retters månedsmenu, der også fås med tilhørende vinmenu.

Uanset hvad, er du meget velkommen, og vi glæder os til at give dig en bid af Italien på davinci ristorante!

Vidste du...

At vi gør en aktiv indsats for at mindske madspild?

At vi tilbyder en gratis bryllupssuite til alle par, der holder bryllup hos os?
Derudover er der masser af Airbnbs i nærheden.

At vi tilpasser selskabsmenuer efter dine ønsker?

 Vi kan også lave vegetariske, veganske og økologiske retter.

At vi tilbyder take-away? Se vores take-away menu her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.