Menukort

Menuoversigt

Vælg en af nedstående menuer for at se, hvad vi kan byde på.

Ved 10 personer eller derover bedes I bestille maden senest dagen før for at mindske ventetiden. 
Vi forbeholder os retten til at udelukke nogle af retterne ved travlhed i køkkenet. 

Aften

Månedens Menu

Apetizer

CEVICHE DI SALMONE CON LIMONE E CORIANDOLO
Lakseceviche med koriander og lime, serveret med treviso-radicchio

Hovedret

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

Kalveskiver med parmaskinke, salvie og marsala-portvinsauce.

Dessert

Fantasia Di gelato
Sommerlig is-cocktail

Menuen kan ikke ændres og skal minimum bestilles af 2 personer
 

I mens i venter...

FORRETTER

Serveres med brød – (glutenfri mulighed 25,-)

Pasta

Serveres med brød – (glutenfri mulighed 25,-)

PESCE/ FISK

HOVEDRETTER

Vi anbefaler at kødet grilles medium eller rød

Sammensæt dit eget tilbør til de 4 ovenstående kød retter:
Kartoffel: vælg mellem – Grillet bagekartoffel eller pommes frites

Sauce: vælg mellem – hjemmelavet bearnaise, stærk chimichurri eller rødvinssauce 

BØRNEMENU u. 12 år

DESSERTER

PIZZA

Ekstra tilvalg af ingrediens 10,- / 15,- ( ekstra burrata 35,-)

Alle pizzaer er med tomat og mozzarella, og serveres efter ønske med hvidløg og chili

Er du sulten?

Book bord online allerede nu!

Har du husket at følge os på de sociale medier?

General henvendelse

Påske Lukus Brunch

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.