Festmenu “Byg-selv”
Sammensæt selv din festmenu
Menuen sammensættes ud fra dine ønsker, og vi kan servere lige fra en to-retters menu til en fem-retters menu. Samt diverse buffeter og andre muligheder.
Holder du festen hos os, sørger vi selvfølgelig for opdækning af bordene i forlængelse af eventuelle ønsker fra jer, blomsterdekorationer, og serviceminded og professionelt personale.
Priser i huset:
- 2 retter fra kr. 199,- pr. pers.
- 3 retter fra kr. 249,- pr. pers.
- 4 retter fra kr. 319,- pr. pers.
- 5 retter fra kr. 359,- pr. pers.
Alle priser er vejledende
Priserne er beregnet på tre retter og minimum 20 personer.
Du kan naturligvis selv bestemme antallet af retter, og dermed sammensætte nøjagtigt den menu, du gerne vil have.
Børn u. 10 år betaler 1/2 pris – Børn u. 2 år er gratis
Ved afbud på selve dagen betales 1/2 pris pr. kuvert.
- PRIMI / FORRETTER:
- Minestone – Grøntsagssuppe
- Crema di Aspargi – Aspargescremesuppe
- Crema di Aragosta – Hummersuppe med hummerstykker, fløde, cognac, og hvidvin
- Carpaccio di Pesce Spada – Røget sværdfisk med olivenolie, limesaft og ruccola.
- Carpaccio di Carne – Tynde skiver af rå oksemørbrad med parmesanost, citronsaft og ruccola
- Involtini al Salmone – Lakseruller fyldt med rejemousse (avocado)
- Proscuitto di Parma – Parmeskinke med melon (portvin)
- Vitello Tonnato – Tynde skiver af kalvelårtunge med tuncreme
- Antipasto Italiano – Pålæg med bresaola, salami, parmaskinke, mozzarellaost og marinerede grøntsager.
- 3 Colori de Pesce – Fisketallerken med tre slags fisk efter aftale
- Nido di Gamberoni é Broccolo – Butterdejsskal med kæmperejer, broccoli og fløde
- Salmone affumicato con maionese allo zafferano – Hjemmerøget laks med safran mayonnaise
- Pesce al Tartuffo – Søtungefillet med fløde, champignon og trøffelsmør
- Involtini di Prosciutto – Parmaskinke fyldt med spinat og stegt i hvidvin og hvidløg.
- Avocado di Tonno – Avocado fyldt med tunsalat
- SECONDI / HOVEDRETTER
- Saltimbocca Romana – Kalvefilet og parmaskinke i skiver stegt i salvie og portvin
- Scaloppina alla Gorgonzola – Kalvefilet stegt i cognac med gorgonzolasauce
- Fettine al Tartufo – Kalvefilet med en duft af trøffel med svampe og flødesauce
- Brasato al Vino Rosso – Ovnstegt oksemørbrad med rødvinssauce
- Filetto al Pepe Verde – Oksemørbrad i cognacflødesauce med Madagascarpeber
- Pollo alla Casa Bianca – Kyllingfilet med kartofler, porrer, selleri og løg
- Arista de Maiale alle Erbe Aromatice – Ovnstegt svinekam med krydderier
- Il Meflio del Suino – Svinemørbrad rullet i bacon og stegt med skovchampignon
- Petti de Anatra con Crema di Pepperoni – Andebryst med frisk peberfrugtsauce
- Agnello al Forno – Langtidsbraiseret lammekølle med hvidløgssauce
- Filetto di Cervo – Krondyrsfilet med rødvinssauce og skovbær
- TERZI / DESSERTER
- Tira Misu – Italiensk cremekage
- Fritelle alle Fiamma – Flamberede pandekager med is
- Carpaccio di Ananas con Sorbetto di Gelato – Tynde skiver ananas med sorbetis
- Paradiso della Frutta con Gelato é Mynthe – Blandet frisk frugt med is
- Torte – Diverse tærter
- Formaggi Misti – Ostetallerken
- Torta di Gelato – Hjemmelavet islagkage efter din egen smag
- Mousse al Cioccolata – Chokolademousse (hvid/mørk)
- Cremé Brulée / Panna Cotta
- Tortino de Cioccolato al Cuore Caldo – Varm chokoladekage med flydende chokolade.
- Hjemmelavet italiensk bryllupskage eller bryllupsislagkage
- NATMAD
- Supper fx minestrone-, kylling-, oksehale-, løg-, eller karrysuppe
- Pålæg / ostebord
- Pizzabord
- Lasagne
Bestil her
Vidste du...
Vi gør en aktiv indsats for at mindske madspild?
Vi tilbyder en gratis bryllupssuite til alle par der holder bryllup hos os?
Derudover er der massere Airbnbs i nærheden.
Vi tilpasser selskabsmenuer efter dine ønsker? Vi kan bl.a. også lave vegetariske, veganske og økologiske retter.