FESTMENU
Årstidens festmenu
På davinci ristorante går vi meget op i bæredygtighed.
Det betyder blandt andet for os, at vi skaber lækre retter ud fra de elementer, der er i sæson i vores lokalområde. Det gør vi for at mindske importeringen af råvarer, der kræver meget tung transport, og dermed er med til at belaste vores klima i unødvendig stor grad.
Vores sæsonmenuer er som udgangspunkt faste menuer, men i er velkomne til at forespørge for ændringer.
Gælder fra d. 1. maj
NY MENU fra d. 01. oktober – Klik her!
Menuen består af:
- Crispy kyllingesalat med duft af trøffel
- Varmrøget laks fra egen rygeovn med estragonmayonnaise
- Vitello Tonnato – Tynde letstegte kalveskiver med tuncreme og kapers
- Rejesalat med peberrod og æbler
- Carpaccio af bresaola med sprøde salater, parmesanflager og nødder
- Capresesalat med mozzarella og tomat
- Rosastegt kalvefilet med champignon/trøffelsauce
- Vælg mellem unghanebryst, lam eller svinemørbrad
Priserne er inkl. råstegte kartofler, dagens garniture og kuvertbrød
Ønskes engangsemballage – Tillæg på kr. 10,- pr. pers.
Dessert kan bestilles fra kr. 35,- pr. pers.
(Kan være: Chokoladekage, Tiramisu, frugttærte eller andet efter aftale)
Pris ud af huset huset (minimum 10 personer)
8 retter pr. pers. kr. 249,-
6 retter pr. pers. kr. 219,-
Børn u. 2 år: Gratis
Alle priser er vejledende
Husk vi også har pizza/pasta buffet fra kr. 169,- og kr. 89,- til børn u. 10 år.
Bestil herunder.