Selskaber

Selskaber i huset

Selskaber ud af huset

Mindesamvær

Kurser, møder og konferencer

Selskaber i huset

Lad os skabe rammerne for din næste fest. Hvad end det er bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, julefrokost, firmafest, jubilæum eller andre mærkedage.

 

Uanset formål, tidsplan og økonomi, vil vi gøre det bedste for, at sammensætte den helt rigtige løsning for jer.  

Festmenu

Festbuffet

Festmenu

Holder du festen hos os, sørger vi naturligvis for borddækning, blomsterdekorationer og serviceminded personale. Ved større arrangementer - fra 100 til 250 personer - kan hele restauranten anvendes og vi kan være behjælpelig med at arrangere buskørsel.

 

Vi sammensætter en menu efter Deres ønske. Vi kan servere lige fra en 2 retters menu til en 5 retters menu eller diverse buffeter.

  • 2 retter fra kr. 189,-
  • 3 retter fra kr. 239,-
  • 4 retter fra kr. 289,-
  • 5 retter fra kr. 339-

Eller du kan få en fast pris på arrangementet.

FESTARRANGEMENT (5 TIMER) kr. 550,-

3 retter. Velkomstdrink, husets rød- og hvidvin ad libitum til for- og hovedretten, dessert samt 1 glas dessertvin eller dessert champagne. Kaffe med småkager og chokolade.


FESTARRANGEMENT (7 TIMER) kr. 635,-

Samme som ovenstående arrangement inkl. natmad. Derudover med vand, vin og øl under hele arrangementet.
Pris pr. ekstra time kr. 1300 + forbrug

 

ØVRIGE PRISER

  • Kaffe, te og småkager kr. 38,-
  • Cognac - likør - div. Spiritus - 2 cl. kr. 35,-
  • Øl 25 cl. - 40 cl. kr. 40,-/ 55,-
  • Vand 25 cl. - 50 cl. kr. 35,-/ 50,-
  • Husets vin kr. 210,-
  • Velkomstdrink inkl. oliven, grissini kr. 50,-
  • Dessertvin kr. 50,-

Priserne er beregnet på 3 retter og minimum 20 personer. Du kan naturligvis selv bestemme antallet af retter, og dermed sammensætte nøjagtigt den menu, du gerne vil have.


Børn under 12 år betaler ½ pris. - Børn under 2 år er gratis.
Ved afbud på selve dagen betales ½ pris per kuvert.

 

Festmenu valgmuligheder

 

PRIMI / FORRETTER:
1.
  Minestrone - Grøntsagssuppe.
2.  Crema di Aspargi - Aspargescremesuppe.
3.  Crema di Aragosta -Hummersuppe med hummerstykker, fløde, cognac og hvidvin.
4.  Carpaccio di Pesce Spada - Røget sværdfisk med olivenolie, limesaft og rucola.
5.  Carpaccio di Carne - Skiver rå oksemørbrad med parmesanost, citronsaft og rucola.
6.  Involtini AL Salmone - Lakseruller fyldt med rejemousse (avocado).
7.  Proscuitto di Parma - Parmaskinke med melon (portvin).
8.  Vitello Tonnato - Tynde skiver kalvelårtunge med tuncreme.
9.  Antipasto Italiano - Pålæg med bresaola, salami, parmaskinke, mozzarellaost og marinerede grøntsager.
10. 3 Colori di Pesce - Fisketallerken med 3 slags fisk efter aftale.
11. Nido di Gamberoni é Broccoli - Butterdejsskal med kæmperejer, broccoli og fløde.
12. Gamberretti alla Gorgonzola - Ovnstegte rejer med hvidvin, hvidløg, gorgonzolaost.
13. Pesce al Tartufo - Søtungefilet med fløde, champignon og trøffelsmør.
14. Involtini di Prosciutto - Parmaskinke fyldt med spinat og stegt i hvidvin og hvidløg.
 
SECONDI / HOVEDRETTER 
15.  Saltimbocca Romana - Kalvefilet og parmaskinke i skiver stegt i salvie og portvin.
16.  Scaloppina alla Gorgonzola - Kalvefilet stegt i cognac med gorgonzolasauce.
17.  Fettine al Tartufo - Kalvefilet med en duft af trøffel med svampe og flødesauce.
18.  Brasato al Vino Rosso - Ovnstegt oksemørbrad med rødvinssauce.
19.  Filetto al Pepe Verde - Oksemørbrad i cognacflødesauce med Madagascarpeber.
20.  Pollo alla Casa Bianca - Kyllingefilet med kartofler, porrer, selleri og løg.
21.  Arista di Maiale alle Erbe Aromatice - Ovnstegt svinekam med krydderier.
22.  Il Meglio del Suino - Svinemørbrad rullet i bacon og stegt med skovchampignon.
23.  Petti di Anatra con Crema di Pepperoni - Andebryst med frisk peberfrugtsauce.
24.  Agnello al Forno - Langtidsbraisseret lammekølle med hvidløgssauce
25.  Filetto di Cervo - Krondyrsfilet med rødvinssauce og skovbær

 

TERZI / DESSERTER 
26.  Tira Misu - Italiensk cremekage.
27.  Fritelle alla Fiamma - Flamberede pandekager med is.
28.  Carpaccio di Ananas con Sorbetto di Gelato - Ananas i tyndeskiver med sorbetis.
29.  Paradiso della Frutta con Gelato é Mynthe - Blandet frisk frugt med is.
30.  Torte - Diverse tærter.
31.  Formaggi Misti - Ostetallerken.
32.  Torta di Gelato - Hjemmelavet islagkage (efter din egen smag).
33.  Mousse al Cioccolata - Chokolademousse (hvid / mørk).
34.  Cremé Brulée / Panna Cotta.
35.  Tortino di Cioccolato al Cuore Caldo - Varm chokoladekage med flydende chokolade.
36.  Hjemmelavet italiensk bryllupskage eller bryllupsislagkage

NATMAD
37.
  Supper f.eks. minestrone, kylling-, oksehale, løg-, eller karrysuppe
38.  Pålæg / ostebord
39.  Pizzabord
40.  Lasagne

Festbuffet

Antipasto består af små italienske retter. Antipasto kommer altid smagsmæssigt rundt i alle "krogene" - og er derfor en spændende og anderledes madoplevelse.

 

En antipasto buffet er en oplagt mulighed til blandt andet receptioner, firmafrokoster og mærkedage, men kan også bruges som forret og kombineres med vores populære hovedret buffet.

 

Ved antipasto buffet kan I vælge 5 slags kolde eller varme retter. Hertil serveres en udvidet salatbar med marinerede grøntsager, udvalgte salater og brød. Prisen varierer efter det valg I laver. Vi rådgiver gerne omkring sammensætning på basis fra deres behov og vores erfaring.

 

Ved hovedret buffet kan I vælge det kød, sauce og tilbehør, I ønsker. I de angivne priser er der dog taget udgangspunkt i 2 slags kød, 2 slags saucer, tilbehør, grøntsager og salat mm.


Pris for antipasto ta' selv buffet (vælg 5 slags) Fra kr. 169,-
Pris for hovedret ta' selv buffet (vælg 2 slags) Fra kr. 199,-
Pris for antipasto og hovedret ta´ selv buffet Fra kr. 239,-

 

Priserne er baseret på minimum 20 personer.


VALGMULIGHEDER ANTIPASTO TA' SELV BORD

 

KOLDE ANTIPASTO ANRETNINGER:
1. Bruschetta - Bruschetta med diverse tapenade fyld (evt. oliven, pesto, artiskok)
2. Fritelle Ripiene - Panderkage fyldt med røget laks, rucola og peberrodsdressing
3. Salmone in Bella Vista - Lakseside dampet i hvidvin med et overtræk af tapenade
4. Sogliola Ripiena - Søtungeruller (pangasius) fyldt med grøntsager og sennepsdressing
5. Tonno al Balsamico - Let røget tun på en bund af cherry tomater og balsamico
6. Terrina di Pesce Bicolore - Fisketerrin med 2 slags fisk og tilhørende dressing
7. Salmone Affumicato - Røget laks med jomfruolivenolie, citronsaft og rucola salat
8. Salami Misto - Diverse salami f.eks. mild og stærk salami, coppa, mortadella
9. Carpaccio di Pesce Spada - Let røget sværdfisk marineret med lime og ricotta ost
10. Insalata di Gamberetti - Rejecocktail med syltede grøntsager
11. Torta di Gamberetti - Rejemousse med æg, kapers, cognac, mayonnaise
12. Insalata Mista di Pesce - Skaldyrssalat ( rejer, blæksprutter, muslinger mm.)
13. Proscuitto di Parma - Parmaskinke med melon og friske frugter eller dadler
14. Arancini di Riso - Små fyldte riskugler med ost eller kød
15. Vitello Tonnato - Tynde, stegte kalveskiver med tuncreme
16. Tacchino Ripieno - Tynde skiver farseret kalkun med vildtfars og champignon
17. Tacchino con Cipolla - Tynder skiver kalkun med rødløg og balsamico
18. Carne Salata - Hjemmelavet, saltet kalveinderlår med rucola og parmesan
19. Carpaccio di Carne - Skiver rå oksemørbrad med citron, rucola, og parmesanost
20. Insalata Caprese - Mozzarellaost med tomat og basilikum
21. Verdure Grigliate - Grillede grøntsager som peberfrugt, squash og aubergine
22. Mousse di Tonno - Tunsalat med mayonnaise, rødløg og kapers
23. Gamberoni con Aioli - Kæmpereje salat med aioli
24. Insalata di Pasta - Pastasalat

 

VARME ANTIPASTO ANRETNINGER:
25. Merluzzo Al Tartufo - Torskefilet med champignon og trøffelsauce
26. Pesce al Aragosta - Dagens fisk med hummersauce
27. Salmone alla Wellington - Lakseside indbagt i butterdej med artiskok eller pesto
28. Gamberetti al Forno - Ovnstegte rejer med hvidløg, evt. gorgonzola
29. Involtini di Proscuitto - Parmaskinkeruller fyldt med spinat, stegt i hvidvin, hvidløg
30. Sogliola Ripieno - Søtungefilet (pangasius) rullet med soltørrede tomater
31. Pesce Azzurro alla Genovese - Marlinfilet med pesto sauce


HOVEDRET BUFFET: (Vælg 2 slags):
32. Kyllingefilet, eller kalkunbryst
33. Andebryst (+ kr. 15,00)
34. Kalvefilet (+ kr. 15,00)
35. Oksefilet
36. Oksemørbrad (+ kr. 25,00)
37. Lammekølle økologisk
38. Vagtler (+ kr. 15,00)
39. Svinemørbrad
40. Krondyrsfilet (efter aftale)

 

SAUCE (Vælg 2 slags)
41. Gorgonzolasauce
42. Barolovinsauce
43. Whiskeysauce
44. Champignonsauce
45. Hvidløgssauce
46. Trøffelsauce
47. Bearnaisesauce
48. Rødvinssauce
49. Peberfrugtsauce

 

TILBEHØR (Vælg 1 slags)
50. Flødestuvet kartofler
51. Ovnstegte kartofler
52. Bagte kartofler
53. Kartoffelsouffle
54. Pastasalat
55. Ris

I kan vælge mellem grøntsager lavet efter italienske opskrifter eller diverse salater.

Selskaber ud af huset

Vi tilbyder catering til enhver begivenhed.

Vi har sammensat en festmenu der kan tilpasses efter jeres ønsker.

Mindesamvær

Hos davinci RISTORANTE kan vi tilbyde jer skønne og rolige omgivelser med fantastisk udsigt over Mariagerfjord.

 

Vi har et erfarent personale, som vil gøre deres bedste, for at gøre det til en god oplevelse at mødes på davinci RISTORANTE efter begravelse af jeres kære.

 

Vi sørger for, at der er dækket pænt op med levende lys og friske blomster på bordene.

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale samt fremvisning af vores lokaler.

 

Forslag til traktement:

  • 3 slags smørrebrød - hertil kaffe, the, isvand samt småkager pr. kuvert kr. 119,- per person.
  • 1/1 bolle med smør, lagkage med flødeskum - hertil kaffe, the, isvand samt småkager pr. kuvert kr. 99,- per person.

Kurser, møder og konferencer

Trænger din virksomhed til en dag væk fra kontoret i inspirerende rammer, hvor I kan koncentrere jer til fulde, mens I bare nyder at blive vartet op? Så afhold jeres næste kursus, forretningsmøde eller konference på davinci RISTORANTE. Vi har naturligvis opkobling til internettet, flip-over, overheadprojektor og UV-udstyr.

 

Vi kan tilbyde en dag helt efter jeres ønske - blandt andet:

  • Morgen- eller eftermiddagsarrangement inkl. rundstykke/kage, kaffe, te og isvand
    kr. 139,- per person.
  • Heldagsarrangement. Som ovenstående inkl. én frokostret fra kr. 289,- per person.

Kontakt os HER eller ring til os på 98575252

LEVERINGSBETINGELSER

Indenfor Hadsund bygrænse leverer vi mad-ud-af-huset uden beregning. Dog skal der bestilles til minimum 20 personer.

Ved levering udenfor Hadsund tillægges der et gebyr på kr. 250,- for levering.

Beløbet afregnes kontant ved levering, og der opkræves samtidigt depositum for inventar (kr. 500,-).

Dette beløb refunderes ved aflevering af inventar. Inventaret returneres rengjort inden 3 dage.

Ønskes inventaret afhentet, er prisen den sammen som ved levering. Husk vi modtager ikke dankort ved levering.

 

FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

I kan altid sende en mail til mail@vinci.dk eller ringe på tel. 98 57 52 52 hvis I vil have mere info eller et pris overslag.