UGE 42 på davinci ristorante

Efterårsferien står for døren, og vi er klar til at invitere jer indenfor på davinci til en lækker roast-menu, med lidt koldt og lækkert til børnene. 

ROAST DAY MENU

Fredag d. 22. og lørdag d. 23. oktober 
Fra kl. 17.30 til 21.00 (Sidste opfyldning af buffeten kl. 20.30)

Efteråret er i gastronomien kendetegnet ved langtidstilberedninger af større stykker kød. Langtidstilberedninger har den store styrke, at kødfibrene og smagen i kødet for lov at arbejde i lang tid, og resultatet bliver derfor et meget smagfuldt, saftigt og mørt kødstykke. 

Menu:

Forret: Miniestronesuppe med pesto
Hovedretsbuffet: med udvalg af langtidstilberedt kød som: kanin, krondyrragout, landtidsbraiseret lammekølle, ovnbagt unghanebryst, oksesteg i sous vide osv.
Hertil diverse kartofler, grøntsager og saucer. 
Dessert: Varm chokoladekage med bær

Pris pr. pers.: 299,-

Bestil bord her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/699/2

Ungernes ferie!

Alle børn i følge med spisende voksne må få en GRATIS ispind.
Gælder hele uge 42. 

Har du husket at følge os på de sociale medier?

General henvendelse

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.