Efterårsferien står for døren, og vi er klar til at invitere jer indenfor på davinci til en lækker roast-menu, med lidt koldt og lækkert til børnene.
ROAST DAY MENU
Fredag d. 22. og lørdag d. 23. oktober
Fra kl. 17.30 til 21.00 (Sidste opfyldning af buffeten kl. 20.30)
Efteråret er i gastronomien kendetegnet ved langtidstilberedninger af større stykker kød. Langtidstilberedninger har den store styrke, at kødfibrene og smagen i kødet for lov at arbejde i lang tid, og resultatet bliver derfor et meget smagfuldt, saftigt og mørt kødstykke.
Menu:
Forret: Miniestronesuppe med pesto
Hovedretsbuffet: med udvalg af langtidstilberedt kød som: kanin, krondyrragout, landtidsbraiseret lammekølle, ovnbagt unghanebryst, oksesteg i sous vide osv.
Hertil diverse kartofler, grøntsager og saucer.
Dessert: Varm chokoladekage med bær
Pris pr. pers.: 299,-
Bestil bord her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/699/2
Ungernes ferie!
Alle børn i følge med spisende voksne må få en GRATIS ispind.
Gælder hele uge 42.